Blogger İle Site Nasıl Açılır? Adım Adım Blogger Öğreniyorum

Blogger kullanarak bir web site veya blog açmak için elinizde sadece bir google hesabı olması yeterli. Bir google hesabınızın olduğunu var sayarak bu bölümü hızlı bir şekilde geçiyorum. 

Sitemizi yayın hayatına sokabilmek için ilk önce blogger.com adresine gidip sağ üstte bulunan oturum aç butonuna tıklıyor ve sahip olduğunuz google hesabı ile giriş yapıyoruz.

 

Google hesabımız ile giriş yaptıktan sonra karşımıza Google+ hesabı ile mi yoksa sıradan bir blogger hesabı ile mi devam etmek istediğimizi soruyor. Buradan Google+ hesabı ile devam etmeniz ileri dönemlerde siteniz için daha sağlıklı olacaktır. Daha sonra Google+ profilinizi özelleştirebilirsiniz.






Blogger hesabınıza giriş yaptığınıza göre artık sitenizi kurmak için hazırsınız. Yeni blog diyerek devam ediyoruz.


Karşımıza çıkan ekranda sitemizin başlığını ve adresini girip blog oluştur diyerek ilk adımı atmış oluyoruz. Dilerseniz daha sonra sitenizin başlığını değiştirebilir ve farklı bir alan adı ( .com - .net - .org gibi ) da satın alarak ekleyebilirsiniz.


Tebrikler, artık ham ve işlenmeye hazır bir blog sahibi oldunuz. İşin en kolay kısmını atlattınız. Artık işin tekniksel bölümüne geçmeye hazırsınız. Hemen sonraki yazıya atlayarak siteni geliştirmeye başlayın.

Sonraki Yayın Sonraki Yayın
Önceki Yayın Önceki Yayın
Sonraki Yayın Sonraki Yayın
Önceki Yayın Önceki Yayın
 

Son yazılarımızdan ilk sizin haberiniz olsun.